✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Ventilation

​​Godt indeklima holder folk sunde. Det er et faktum, og hos Svends VVS vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af dit indeklima. Derfor tilbyder vi installation af ventilationsanlæg i nye huse eller allerede byggede huse og villaer samt på arbejdspladser og i institutioner.

Træthed, hoste og allergier er bare nogle af de ting, der opstår som følge af dårligt indeklima, men det er ikke kun usundt for dig, det er heller ikke godt for dit hus. Derfor er det en god investering af din tid at invitere os ud, så vi kan se på, hvordan et ventilationsanlæg kan hjælpe dig.

Ventilation og varmegenvinding

Du kan ikke alene sørge for, at den gamle, fugtige luft bliver suget ud og erstattet af frisk luft ved hjælp af ventilation. Vælger du en ventilationsløsning med varmegenvinding vil du samtidig opleve en besparelse på varmeregningen, fordi energien fra den luft, der suges ud bruges til at opvarme den friske luft, der blæses ind.

Det betyder, at du samtidig med at luften indendørs forbedres, og de gode forhold for støvmider, mug og skimmel fjernes, bliver varmeregningen mindre idet energien genbruges i anlægget.

Vil du gerne vide mere? Så er vi altid klar til at vejlede, hvis du ringer. Der er nemlig rigtig mange spændende fordele ved at få installeret ventilation med varmegenvinding i hjemmet eller på kontoret.

Fordele ved varmegenvinding

Når du vælger et anlæg med varmegenvinding, slår du faktisk to fluer med et smæk. Det betyder, at du ikke bare får glæde af den friske luft, men også vil opdage, at det giver en mindre varmeregning. Det giver bedre helbred og bedre humør, når luften ikke er tung og fugtig.

Fordele ved ventilation

Ønsker du for eksempel ventilation i badeværelset, er det ikke nødvendigt at vælge et ventilationssystem, der også opvarmer eller køler luften på vej ind. Her er den vigtigste opgave at få suget den fugt ud, der opstår, når der bades i rummet, så du undgår, at det spreder sig til resten af boligen og skaber fugt, mug og skimmel.​

​Hvorfor ​vælge Svends VVS?

Hvis du bor i Holstebro eller andre dele af Vestjylland, så kan du kontakte os. Vestjylland er nemlig vores baghave og her, vi udfører alle vores opgaver! 

Det betyder, at når du vælger os, får du et firma, der har helt styr på de lokale forhold, både når det kommer til valget af de produkter og løsninger, der passer til klimaet. 

Det betyder også, at vi har helt styr på, hvem der tilbyder den bedste hjælp, hvis der skal bruges andre håndværkere end os – og vi står gerne for at etablere kontakten og følge opgaven til dørs.

Du skal vælge os, hvis du gerne vil have et firma, du kan være helt tryg ved og som altid sætter kunden først. Det er der rigtig mange, der skriver – men vi mener det! 

Og ønsker du ventilation eller genvindingsanlæg installeret af os, så starter vi altid med at komme på besøg. På den måde kan vi sammen afstemme forventninger, så du kan være helt sikker på, at vi løser opgaven som du ønsker det – og vi kan rådgive dig, så du får den løsning, der giver det bedste resultat både nu og i længden.

Få et tilbud på bedre indeklima i dag!

Vi står altid klar til at rykke ud og høre om de opgaver du har til os. Det er vores fornemmeste opgave at vejlede dig, så du kommer så tæt på det resultat som muligt.

Når det kommer til ventilationsanlæg og varmegenvinding, er vi din lokale ekspert i Vestjylland!

Ring i dag, hvis du er interesseret i at tilbud eller bare gerne vil vide mere!

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: