✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Ventilation

​​Få et godt indeklima med den rette ventilation

Det er altid vigtigt at sørge for, der er en god, ren og frisk luft indenfor. Det er med til at sikre optimale arbejdsforhold, og det er godt for vores sundhed.

Når man befinder sig i rum, hvor der er dårlig ventilation, kan det være svært at koncentrere sig, og man kan opleve symptomer i form af hovedpine og koncentrationsbesvær. Det er heldigvis nemt at finde løsninger, der sørger for et godt indeklima. Der skal bare den rette ventilation til.

Hold udgifterne nede med ventilation

Dårlig udluftning i huset, kan være dyrere end man skulle tro. Dårlig udluftning medfører nemlig højere luftfugtighed. En høj luftluftighed kan i sidste ende føre til skimmelsvamp i huset. Skimmelsvamp kan være meget generende og sundhedsskadeligt, og det kan i sig selv være dyrt at komme af med.

​En høj luftfugtighed vil også vise sig på varmeregningen. Der skal nemlig bruges mere energi til at varme et rum op, der har en høj luftfugtighed end et, der ikke har. Derfor kan der spares penge på energi ved at sørge for, der bliver luftet ordentligt ud.

Vejledning og erfaring

Hos Svends VVS ApS tager vi os af alle opgaver indenfor ventilation. Vi har mange års erfaring indenfor området, og derfor kan vi tilbyde råd og vejledning.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger til ventilationsanlæg i jeres hjem. I kan tage kontakt til os på tlf.: 97 44 38 36, hvor I kan høre mere om vores service og produkter.​

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: