✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Varmegenvinding​

Der er ikke bare penge at spare ved at få installeret et varmegenvindingsanlæg, det er også en stor fordel for klimaet. Varmegenvinding sørger for, at du får det optimale ud af den energi, der bruges på at opvarme og ventilere således, at der ikke ’fyres for fuglene’.

Hos Svends VVS arbejder vi med alt fra store supermarkeder, til nybyggede huse og energioptimering hos private, for at du kan få det meste ud af dine penge. Vi arbejder kun med de bedste anlæg, hvilket betyder, at omkostningerne er større, men besparelserne er tilsvarende, således at din investering tjener sig selv ind i løbet af få år frem for årtier.​

Varmegenvinding hos Svends VVS

Vi har stor erfaring med installation af genvindingsanlæg i blandt andet supermarkedernes kølemontre, hvor det er er mulighed for rigtig store og effektive besparelser. Herudover er vi også passionerede omkring at finde de bedste anlæg til private boliger, der vil give endnu mere glæde og større besparelser i fremtiden.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og derfor kan du altid regne med:

  • ​At der ikke bliver gået på kompromis med noget
  • ​At vi bruger kun de bedste anlæg
  • ​At vi sørger for, at du får fuld valuta for pengene
  • Den bedste vejledning

Med et hovedkontor i Holstebro har vi hele Midtjylland som vores baghave, hvilket betyder, at vi kender jorden, klimaet og ud fra mange års erfaring kan hjælpe dig med præcis det anlæg, der passer bedst til dine behov – hvad enten det skal ventilere 200 eller 2000 m2.​

Hvad er fordelene ved varmegenvinding?

Der er mange fordele ved at vælge netop denne form for kombineret ventilation og opvarmning, du får ikke bare en billigere løsning, men også både sundere indeklima, en øget værdi af huset.

Sundere indeklima

Når der bliver installeret et ventilationsanlæg, bliver luften bedre uden du behøver at have vinduer eller døre åbne. På den måde bliver luften skiftet uden træk eller kulde. Det er en behagelig måde at holde luften frisk og behagelig.

Højere værdi

I mange tilfælde vil installeringen af et varmegenvindingsanlæg gøre, at din bolig får en bedre energimærkning. Når du laver en forbedring af den kaliber, vil det betyde en stigning i boligens værdig, og samtidig gøre den lettere at sælge.

Mindre udgifter

Det er ikke en hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at udnytte de muligheder, der er for at optimere. Med et varmegenvindingsanlæg vil den varme luft fra rummene trækkes ud samtidig med at den friske luft udefra trækkes ind og varmen overføres derved fra den tunge til den friske luft. På den måde skal der ikke bruges energi og varme på at opvarme rummene, fordi den eksisterende varme genbruges.

Svends VVS – skal vi stå for installeringen af dit varmegenvindingsanlæg

Er du blevet nysgerrig på hvad et ventilationsanlæg med varmegenvinding kan gøre for dig eller har du en opgave du gerne vil have vores mening om, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Vores største prioritet er dig – og vi ved godt, at det er noget rigtig mange skriver, men vi mener det og arbejder hårdt på at slå det fast, hver gang vi tager imod en ny opgave! Der bliver ikke taget genveje eller lavet halve løsninger, når du vælger os til at installere dit nye varmegenvindingsanlæg. Vores vigtigste opgave er at sørge for en løsning du kan få glæde af langt ud i fremtiden!

Kontakt os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: