✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Varmeanlæg: Alt fra radiatorer til gulvvarme

Hos Svends VVS ApS i Vinderup tager vi ud og installerer varmeanlæg hos kunder i områderne omkring Struer og Holstebro. Vi foretager eftersyn og reparationer af radiatorer samt gulvvarme.

Skal I have skiftet radiatorerne ud med gulvvarme, kan vi stå for dette. Når det kommer til gulvvarmeanlæg, kan vi tilbyde en ny teknologi. Den nye form for gulvvarme bliver meget hurtigere varm. Det varmer lige så hurtigt som traditionelle radiatorer gør, og I får på samme tid den behagelige fornemmelse af varmen fra gulvet.

Installation af varmeanlæg for private og erhverv

Vi har både privatkunder og erhvervskunder i vores lokalområde omkring Vinderup, Holstebro og Struer. Vi tager os af store og små opgaver, så når I skal have ordnet varmeanlæg i dette område, er vi det oplagte valg for jer.

Når det kommer til opgaver med installation af varmeanlæg, kan vi tilbyde at være totalleverandører. 

Vi står for hele processen fra start til slut, indtil I har fået jeres nye varmeanlæg sat op, og det virker, som det skal. Vi tilbyder også installation af fjernvarme samt opsætning af varmepumper.

Vi er altid meget kvalitetsorienterede, og derfor går vi op i at udfører et godt stykke arbejde for vores kunder. På den måde bliver vores kunder glade, og vi kommer til at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med styr på tingene.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

I kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på varmeanlæg. Ring på telefon 97 44 38 36 eller skriv til e-mail service@svendsvvs.dk.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: