✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Totalentreprise​

At hyre en totalentreprenør – eller et firma til at stå for opgaven – betyder i bund og grund, at du ansætter nogen til at stå for alt det, der har med dit byggeri at gøre. Det betyder, at der altid er en, med styr på alle de forskellige dele og holder alle trådene samlet, så der er fuldt overblik i alle aspekter.

Hos Svends VVS har vi 7 års erfaring i at stå med ansvaret og de mennesker vi arbejder sammen med, er fagpersoner, der altid leverer den samme høje kvalitet. Det ved vi, fordi vi har arbejdet sammen med dem igennem flere år og i forbindelse med en række forskellige opgaver.

Hvorfor skal du vælge Svends VVS som din totalentreprenør?

Når du skal vælge et firma til at stå for alle led i byggeprocessen, er det vigtigt, at du finder et firma, du kan stole på og som kender til alle trin, der skal tages med i planlægningen. 

Gennem årene har vi opbygget en række gode relationer til forskellige fagfolk, der kan udføre det arbejde du ønsker og derfor kan vi med sikkerhed sige, at du får den bedste service og de bedste resultater hele vejen rundt. Som tovholder har vi desuden rigtig stor fokus på at forventningsafstemme med dig.

Det betyder, at vi ikke bare holder et møde, men gerne sørger for, løbende at holde møder sammen, så vi hele tiden er sikre på, at vores fælles resultat bliver præcis det, du drømmer om.

Hvordan starter en totalentreprise hos Svends VVS?

Fordi det er kunden, der er vores vigtigste omdrejningspunkt. Derfor starter en opgave for os også altid her. Vi kommer ud til dig, så vi kan tage en snak og se på, hvad det er, du ønsker. Herefter tager vi hjem og laver et udførligt og gennemarbejdet tilbud til dig. Vi forsøger at være så hurtige som muligt, og derfor vil du altid høre fra os inden der er gået en uge.

Sikre partnere – hurtig respons

Grunden til at vi kan være så hurtige på aftrækkeren er, at vi altid bruger de samme partnere, når vi løser en opgave. Det betyder, at vi på forhånd kender arbejdstider og priser og derfor hurtigere kan sende dig et færdigt tilbud på netop det, du ønsker udført.

Løbende byggemøder

Godkender du tilbuddet vil vi lægge ud med at holde et grundigt byggemøde, så vi er sikre på, at alle forventninger er afstemte og vi er helt på samme side. Vi mener, at kommunikation er nøglen til de bedste resultater, og derfor vil vi også rigtig gerne holde møder med dig løbende, så vi hele tiden holder fokus på det fælles mål.

Når detaljerne er på plads, overtager vi styringen og sørger for at dit byggeri bliver udført så gnidningsfrit som muligt og samtidig så tæt på tidsplan og budget som muligt!

Hvorfor vælge en totalentreprenør?

Som udgangspunkt tilbyder vi hele pakken – altså en totalentreprise. Det betyder, at vi varetager alle de ydelser der nu engang hører til under et byggeprojekt. På den måde behøver du i grunden kun at være til stede, når der afholdes byggemøder, for ellers står vi for det hele.

I stedet for at nøjes med en hovedentreprise eller en række fagentrepriser, så kan du overlade hele ansvaret til os, så du bare behøver at ringe til os, for at få overblik over hele projektet.

Det er en lettere og mere overskuelig måde for dig at være sikker på, at dit byggeprojekt bliver udført på den måde du ønsker, uden at du behøver at være tovholder for en hel perlerække forskellige afdelinger og personer. Det sørger vi for! Ring til os allerede i dag, så vi kan komme ud og høre om dit projekt!

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: