✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Pillefyr-service og opsætning af pillefyr

Vil I gerne udskifte jeres gamle varmekilde i huset ud med en ny? Måske vil I gerne spare penge på varmeregningen, eller måske vil I skifte til en mere miljørigtig opvarmningsform.

Vi tilbyder professionel opsætning af det miljøvenlige biobrændselsanlæg, og vi kan stå for hele processen, lige for bestillingen af pillefyret til den løbende pillefyr-service. Vi kører blandt andet ud til kunder i Vinderup, Holstebro, Struer og omegn.

Fordele og ulemper ved et pillefyr

Et bud på et miljøvenligt biobrændselsanlæg kunne være et pillefyr. 

Et pillefyr fungerer ved, at brugeren hælder piller ned i fyret, hvorefter disse bliver brændt af. Varmen fra denne afbrænding sendes derefter rundt i huset til forbrugeren.

Et pillefyr har visse miljømæssige fordele, da det er CO2-neutralt. Da opvarmningen kommer fra afbrænding af træpiller, resulterer det ikke i nogen ekstra udledning af CO2.

Ved et skift er der også penge at spare på varmeregningen. Dette komme selvfølgelig an på, hvilken varmekilde I allerede har. Derudover egner et pillefyr sig godt til mindre gamle landejendomme.

Med et pillefyr følger der også lidt fysisk arbejde. Dette er godt at have med i sine overvejelser. Pillefyret skal nemlig fyldes med træpiller, og afhængigt af hvilken tid på året det er, skal dette gøres helt op til et par gange om ugen. Efterfølgende er det vigtigt med løbende pillefyr-service, så I sikrer jer, at det fungerer, som det skal. Her står vi også gerne til rådighed.

Kontakt os og få en pris på opsætning eller pillefyr-service

Ønsker I at høre om vores priser på montering eller på den løbende pillefyr-service, er I velkomne til at kontakte os på 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk.

Vi kommer gerne ud og kigger på det og vurderer, hvilken løsning der er den bedste for jer. Vi tilbyder også montering af stokerfyr.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: