✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Montering af varmepumpe reducerer dit energiforbrug

​Du kan spare penge og energi ved at installere et varmepumpeanlæg, der erstatter dit oliefyr eller din elvarme.

Det forventes, at varmepumper vil have et kraftigt stigende omfang i Danmark som følge af udfasningen af fossile brændsler til opvarmning. Alt afhængigt af den nuværende varmekilde kan der også være rigtig mange penge at spare ved montering af varmepumpe. Vi tilbyder varmepumpe-installation hos private og erhverv i blandt andet Vinderup, Holstebro, Struer og omegn.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe udnytter den solenergi, der er oplagret enten i udeluften eller i jorden omkring dit hus. I forhold til traditionelle energikilder, som olie eller gas, er en varmepumpe både miljørigtig og energibesparende. Varmepumpen producerer varmt vand og varme til din bolig både sommer og vinter. Og med en meget lang levetid er varmepumpen en sikker investering i fremtiden, uanset om du overvejer at bygge nyt eller renovere dit eksisterende hus.

Der findes tre hovedtyper af varmepumpeanlæg med relevans for individuel beboelse:

Jordvarmeanlæg:
Varmen hentes her fra jordvarmeslanger i jorden og omsættes til varmt vand, der kan bruges i husets centralvarmeanlæg og til opvarmning af varmt brugsvand. Denne type anlæg er typisk de mest energieffektive, fordi jorden indeholder masser af varme, selv i de koldeste måneder af året.


Det er sådanne anlæg, der er mest relevante i forbindelse med erstatning af oliefyr.


Du skal være opmærksom på, at det kræver et vist areal for nedgravning af slanger for at få tilstrækkelig varme til at dække husets behov. Du skal have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme

Luft til vand varmepumpe:
Her hentes energien fra udeluften og omsættes til varmt vand, som kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand. 

Effektiviteten er dårligere end for jordvarmeanlæg, fordi den er afhængig af temperaturen ude og påvirkes af lave udetemperaturer og luftens fugtighed, men er billigere at installere og stiller ikke krav til pladsen i din have. 

Du skal have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme.

Luft til luft varmepumpe:
Energien hentes her fra ude luften og varmen blæses ind i huset som opvarmet luft. Denne type anlæg kan ikke anvendes til opvarmning af brugsvand. Løsningen er derfor ikke egnet i helårsboliger, fordi den normalt vil kræve flere varmepumper. Men montering af en luft til luft varmepumpe kan være god i dit sommerhus, da den er billigere at anskaffe og installere end de øvrige varmepumper.


Fordelene ved montering af varmepumpe

Producerer du din egen varme med en varmepumpe, opnår du følgende fordele:

  • Bliv uafhængig af olie eller gas
  • Forøg din ejendomsværdi med vedvarende energi
  • Vælg miljørigtigt og nedsæt CO2-udslippet
  • Få en pålidelig varmekilde, der virker år efter år
  • Opnå maksimal komfort uden besvær


For mere information eller et godt tilbud på installation af varmepumpe, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 44 38 36.


For mere information:


Vi er autoriseret kølemontør (KMO)

Vi kan løse dine udfordringer hurtigt og effektivt, og vores dygtige montører medbringer altid det udstyr, der virker bedst og mest effektivt, så vi er sikrer på at kunne løse kundernes opgaver, både store og små.


Alt vores udstyr er selvfølgelig godkendt efter gældende lovgivning og certificering, så vi derved kan garantere dig den højeste kvalitet og sikkerhed.


Hvad koster en varmepumpe?

Prisen for en varmepumpe afhænger blandt andet, om der er tale om en luft til luft-model eller en luft til vand-model. Ønsker du en konkret pris på montering af varmepumpe, er I velkomne til at kontakte os, enten på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk


Vi tilbyder også løbende varmepumpe-service.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: