✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Jordvarmeanlæg: En miljørigtig opvarmningsform

Overvejer I at udskifte jeres gamle varmekilde ud med en grønnere løsning? Så kan I overveje at få installeret et jordvarmeanlæg. 

Vi installerer og servicerer jordvarmeanlæg for private og erhvervskunder i blandt andet Vinderup, Holstebro, Struer og omegn.

Når I skifter til jordvarme, nedsætter I udledningen af CO2 med minimum 50 % i forhold til traditionelle opvarmningskilder, og dermed er I med til at skåne miljøet.

Hvordan fungerer jordvarme?

Med jordvarme udnytter man den varmeenergi, der befinder sig i jorden. I løbet af dagen bliver jorden varmet op via den energi, der komme fra solen. 

Denne energi kan så optages af jordvarmeanlægget og sendes videre til forbrugerens hus. På den måde er det mest solen, der producerer den varmenergi, som anlægget sender videre. ​

Et jordvarmeanlæg skal dog bruge lidt strøm for, at det kan virke. Som tommelfingerregel siger man, at jordvarmeanlægget giver den energi, man kommer ind i det, tre gange igen. Når et jordvarmeanlæg skal installeres, bliver der gravet jordvarmeslanger ned i haven. Jo længere slanger, der bliver gravet ned, jo mere varme kan anlægget optage.

Som udgangspunkt må der ikke sættes ting ovenpå jorden, hvor slangerne ligger, da dette vil skygge for solen. Det vil sige, at der ikke skal plantes træer eller sættes skure på jorden.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Det er svært at give en konkret pris på jordvarme, da det afhænger af forholdene, og hvor stort et varmeforbrug I har. Det er dog muligt at søge om tilskud til etablering af jordvarmeanlæg, hvilket vi kan fortælle meget mere om.

Kontakt os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: