✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Fjernvarmeinstallation og eftersyn af fjernvarmeanlæg

Omkring 1,7 millioner husstande i Danmark opvarmer med fjernvarme. Hvis du også gør det, eller overvejer at blive koblet til fjernvarmenettet, så kan vi hjælpe dig! Hos Svends VVS har vi stor erfaring med både reparationer, defekter eller installation af helt nye anlæg.

Rundt omkring herhjemme bliver de mange husstande forsynet med fjernvarme gennem det såkaldte fjernevarmenet – og det udgør hele 60.000 kilometer fjernvarmerør med en diameter på mellem 12mm og 1m. Helt naturligt opstår der problemer i så stort et anlæg indimellem. Vores opgave er at hjælpe dig, så du ikke betaler mere end du bør på din varmeregning.

Selv små fejl er dyre!

Din fjernvarmepris er helt afhængig af, hvor godt de forskellige dele i dit anlæg fungerer. Helt normalt er der et varmetab på omkring 18%, når du bruger fjernvarme, men er der problemer med dit anlæg, så bliver det hurtige meget mere.

Derfor kan du spare rigtig mange penge ved at få din fjernvarmeunit eller -anlæg tjekket. Vi udfører både et grundigt tjek og fjernvarmeservice, hvis det viser sig, at der er brug for det.

Fjernvarme med Svends VVS

For os er fjernvarme den letteste måde at få varme i hjemmet på. Det passer stort set sig selv og den eneste lille ulempe er, at selve anlægget skal være tilgængeligt, så det kan tjekkes og repareres, hvis der skulle opstå problemer.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det bedst mulige ud af dit fjernvarmeanlæg, og derfor er vejledning og rådgivning vigtigt for os. Det betyder, at du får det bedste grundlag for at træffe en oplyst beslutning om, hvilken løsning, der passer bedst til dine behov.

En af de vigtigste ting er, at du har et godt og effektivt afkølingssystem. Prisen på din fjernvarme stiger nemlig, hvis du lader for varmt vand løbe tilbage til fjernvarmeanlægget. For hver grad vandet er for varmt tillægges der et straftillæg i prisen.

Hvorfor vælge Svends VVS som din fjernvarmeinstallatør?

Vi har hjemme i Vestjylland og det er her vi løser flest af vores opgaver. Derfor kender vi også forholdene indgående og kan herudfra vejlede dig ud fra kendskab til de lokale forhold.

Det betyder desuden, at vi efter mange år i området har opbygget rigtig gode relationer til en række håndværkere, der ligesom os, går op i at levere resultater af høj kvalitet til deres kunder. Med dem i baghånden kan vi løse alle opgaver, du måtte have, og kan vi ikke løse dem på egen hånd, har vi fagpersoner i vores netværk, der kan.

Få det optimale ud af din fjernvarme

Fjernvarme priser er i forvejen fordelagtige, men du kan altid gøre mere for at holde dit forbrug på et minimum. Afkølingen er en af de vigtigste ting, hvis du gerne vil undgå ekstra udgifter. Det handler om det vand, der ledes tilbage i forsyningsanlægget.

Når det handler om brugsvandet, så kan du vælge en varmeveksler. Den sørger for, at det varme vand varmes op, mens du bruger det. Du bruger altså kun energi, når du bruger vand og ikke, mens hanen eller bruseren er slukket.

Svends VVS – vil du vide mere?

Vi har kun lige kradset i overfladen, når det kommer til de ting, vi kan i forbindelse med fjernvarme. Har vi fanget din interesse og vil du gerne vide mere eller står du med en konkret opgave, som du mener vi kan løse? Så ring til os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: