✓ Døgnvagt

✓ Dækker hele Vestjylland

✓ Autoriseret VVS-installatør

Fjernvarmeinstallation og eftersyn af fjernvarmeanlæg

Har I fjernvarme og et fjernvarmeanlæg på jeres ejendom, og vil I gerne have dette efterset? Eller kunne I tænke jer at få foretaget en fjernvarmeinstallation? Så kan I tage kontakt til Svends VVS ApS i Vinderup. Vi kører ud til både private og erhvervskunder i områderne omkring Holstebro og Struer.

Hvis fjernvarmen ikke fungerer, som den skal, kan det betyde unødvendigt høje varmeregninger for forbrugeren. Det kan for eksempel være, fordi der er nogle komponenter, der er gået i stykker i anlægget. Hvis dette er tilfældet, skal disse skiftes ud for, at anlægget atter kan køre optimalt.

Få et lavenergi fjernvarmeanlæg

Vi tager ud og kigger på jeres fjernvarmeanlæg for at se, om vi kan gøre det til et lavenergi varmeanlæg.

Vi foretager et eftersyn, hvor vi leder efter defekte komponenter, der forsager dårligere effektivitet. Vi skifter disse dele ud, eller undersøger om et nyt fjernvarmeanlæg bedre kan betale sig.

Dette tjek kan også fungere som en forebyggende foranstaltning, så I undgår at løbe ind i problemer med jeres fjernvarmeinstallation.

Spar penge med et eftersyn

Har I en mistanke om, at der er problemer med jeres fjernvarmeinstallation, eller at det kunne køre mere effektivt, end det gør nu? Så tag kontakt til os med det samme, da problemer med fjernvarme kan koste jer penge.

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Vores priser afhænger blandt andet af, om der er tale om en helt ny installation, eller om der er tale om et eftersyn af en eksisterende installation.

Vil I høre mere om installation eller eftersyn af fjernvarme, eller kunne I tænke jer en pris på jeres opgave, kan I med fordel kontakte os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk. Vi tilbyder også energirådgivning, så kontakt os endelig, hvis I har nogle spørgsmål.​

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

Find os også på facebook!​

​​Adresse:

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: