Varmepumper

​Du kan spare penge og energi ved at installere et varmepumpeanlæg, der erstatter dit oliefyr eller din elvarme.

Det forventes, at varmepumper vil have et kraftigt stigende omfang i Danmark som følge af udfasningen af fossile brændsler til opvarmning.

Hvad er en varmepumpe:

En varmepumpe udnytter den solenergi, der er oplagret enten i udeluften eller i jorden omkring dit hus. I forhold til traditionelle energikilder som olie eller gas, er en varmepumpe både miljørigtig og energibesparende. Varmepumpen producerer varmt vand og varme til din bolig både sommer og vinter. Og med en meget lang levetid er varmepumpen en sikker investering i fremtiden uanset om du overvejer at bygge nyt eller renovere dit eksisterende hus.

Der findes 3 hovedtyper af varmepumpeanlæg med relevans for individuel beboelse:​

​Jordvarmeanlæg - Væske til vand:

Varmen hentes her fra slanger i jorden og omsættes til varmt vand, der kan bruges i husets centralvarmeanlæg og til opvarmning af varmt brugsvand. Denne type anlæg er typisk de mest energieffektive, fordi jorden indeholder masser af varme, selv i de koldeste måneder af året.

Det er sådanne anlæg, der er mest relevante i forbindelse med erstatning af oliefyr.

Du skal være opmærksom på, at det kræver et vist areal for nedgravning af slanger for at få tilstrækkelig varme til at dække husets behov. Du skal have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme

Luft til vand:

Her hentes energien fra udeluften og omsættes til varmt vand, som kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand. Effektiviteten er dårligere end for jordvarmeanlæg fordi den er afhængig af temperaturen ude og påvirkes af lave udetemperaturer og luftens fugtighed, men er billigere at installere og stiller ikke krav til pladsen i din have. Du skal have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme.

Luft til luft:

Energien hentes her fra ude luften og varmen blæses ind i huset som opvarmet luft. Denne type anlæg kan ikke anvendes til opvarmning af brugsvand. Løsningen er derfor ikke egnet i helårsboliger, fordi den normalt vil kræve flere varmepumper. Men luft til luft-varmepumpen kan være god i dit sommerhus, da den er billigere at anskaffe og installere end de øvrige varmepumper.

Producerer du din egen varme med en varmepumpe, opnår du følgende fordele:

  • Bliv uafhængig af olie eller gas
  • Forøg din ejendomsværdi med vedvarende energi
  • Vælg miljørigtigt og nedsæt CO2-udslippet
  • Få en pålidelig varmekilde, der virker år efter år
  • Opnå maksimal komfort uden besvær

​For mere information eller et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 44 38 36.

For mere information:

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: