​​Varmeanlæg til huset

​Hos Svend VVS & Oliefyrservice tager vi ud og installerer varmeanlæg hos jer. Vi foretager eftersyn og reparationer af radiatorer samt gulvvarme.

Skal I have skiftet radiatorerne ud med gulvvarme, kan vi stå for dette. Når det kommer til gulvvarmeanlæg, kan vi tilbyde en ny teknologi. Den nye form for gulvvarme bliver meget hurtigere varm.

Det varmer lige så hurtigt som traditionelle radiatorer gør, og I får på samme tid den behagelige fornemmelse af varmen fra gulvet.

Vi tager os af varmeanlæg

Vi har både privatkunder og erhvervskunder i vores lokalområde omkring Vinderup, Holstebro og Struer. Vi tager os af store og små opgaver, så når I skal have ordnet varmeanlæg i dette område, er vi hosSvends VVS ApS det oplagte valg for jer.

Når det kommer til opgaver med installation af varmeanlæg, kan vi tilbyde at være totalleverandører. Vi står for hele processen fra start til slut, indtil I har fået jeres nye varmeanlæg sat op, og det virker som det skal.

Vi er altid meget kvalitetsorienterede, og derfor går vi op i at udfører et godt stykke arbejde for vores kunder. På den måde bliver vores kunder glade, og vi kommer til at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med styr på tingene.

Få et uforpligtende tilbud

I kan altid ringe til os hos Svends VVS ApS for et uforpligtende tilbud på varmeanlæg hos jer.

Vi kan kontaktes på tlf.: 97 44 38 36. Vi glæder os til at høre fra jer.​

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: