​​Nyt badeværelse

​Når I skal have nyt badeværelse, eller det gamle skal renoveres, får I brug for et professionelt VVS firma. Hos Svends VVS ApS kan vi hjælpe jer med opsætning af jeres nye badeværelse.

Vi har altid øje for kvalitet, og vi ved, hvad der er de bedste løsninger, når det kommer til nye badeværelser. Derfor kan I altid være sikre på at vi laver dit nye badeværelse af den højeste kvalitet.

Vi kan tilbyde totalentreprise, når jeres nye badeværelse skal bygges. Så behøver I ikke at løfte en finger selv, for vi tager os af hele processen fra start til slut, hvor I til sidst vil have et nyt lækkert badeværelse, klar til brug.

Skal I have nyt badeværelse?

​Når I skal have nyt badeværelse, og vi skal lave det for jer, tager vi ud til jer og lægger en plan for projektet. Her vil vi lytte til jeres ønsker og idéer omkring det nye badeværelse.​

​Professionel rådgivning indenfor badeværelser

Vi har mange års erfaring indenfor for VVS og badeværelser, og derfor kan vi tilbyde kyndig rådgivning omkring hvilke produkter, vi synes, der vil være bedst til jer.

Skulle der vise sig at være en rørskade, vurderer vi, hvad der skal til for at rette op på dette.

Vi holder til i Vinderup og her fra dækker vi området omkring Struer og Holstebro. Vi tager ud til private såvel som erhvervskunder.

Kontakt os for mere information

Har i spørgsmål til opsætning af badeværelse eller renovering af badeværelse, så kan vi kontaktes på telefon 97 44 38 36, hvor I kan høre mere.

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: