Jordvarme - Skift til en miljørigtig opvarmningsform

​Har I lyst til at udskifte jeres gamle varmekilde ud med en grønnere løsning? Så kan I overveje at få installeret et anlæg til jordvarme.

Med jordvarme udnytter man den varmeenergi, der befinder sig i jorden. I løbet af dagen bliver jorden varmet op via den energi, der komme fra solen. Denne energi kan så optages af jordvarmeanlægget og sendes videre til forbrugerens hus. På den måde er det mest solen, der producerer den varmenergi som anlægget sender videre. Jordvarmeanlægget skal dog bruge lidt strøm for at det kan virke. Som tommelfingerregel siger man at jordvarmeanlægget giver den energi, man kommer ind i det, tre gange igen.

Jordvarmeanlæg i Vinderup, Holstebro og Struer

Vil I gerne skifte til jordvarme, og bor I i Vinderup, Holstebro, Struer eller omegnen heraf, kan vi hos Svends VVS ApS hjælpe jer med at skifte til jordvarme.​

​Når et jordvarmeanlæg skal installeres, bliver der gravet slanger ned i haven. Jo længere slanger, der bliver gravet ned, jo mere varme kan anlægget optage.

Som udgangspunkt må der ikke sættes ting ovenpå jorden, hvor slangerne ligger, da dette vil skygge for solen. Det vil sige at der ikke skal plantes træer eller sættes skure ovenpå jorden.

Et grønt alternativ med jordvarme

Når I skifter til jordvarme, nedsætter I udledningen af CO2 med minimum 50% i forhold til traditionelle opvarmningskilder, og dermed er I med til at skåne miljøet.

Vil i høre mere om jordvarme kan vi kontaktes på telefon 97 44 38 36

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: