Fjernvarme

​​Har I fjernvarme og et fjernvarmeanlæg på jeres ejendom, og vil I gerne have dette efterset? Så kan I tage kontakt til Svends VVS ApS.

Hvis fjernvarmeanlægget ikke kører som det skal, kan det betyde unødvendigt høje varmeregninger for forbrugeren. Det kan fx være fordi, der er nogle komponenter, der er gået i stykker i anlægget. Hvis dette er tilfældet, skal disse skiftes ud for at anlægget atter kan køre optimalt.

Lavenergi fjernvarmeanlæg

Vi tager ud og kigger på jeres fjernvarmeanlæg for at se, om vi kan gøre det til et lavenergi varmeanlæg.

Vi foretager et eftersyn, hvor vi leder efter defekte komponenter, der forsager dårligere effektivitet. Vi skifter disse dele ud, eller undersøger om et nyt fjernvarmeanlæg bedre kan betale sig.

Dette tjek kan også fungere som en forebyggende foranstaltning, så i undgår at løbe ind i problemer med jeres fjernvarme.

​Vi tager ud i vores lokaleområde i Vinderup, Holstebro og Struer, hvor vi laver eftersyn af fjernvarmeanlæg for både privat- og erhvervskunder.

Spar penge med et eftersyn

Har I en mistanke om at der er problemer med jeres fjernvarme, eller at det kunne køre mere effektivt end det gør nu? Så tag kontakt til os hos Svends VVS ApS med det samme, da problemer med fjernvarme kan koste jer penge.

Vil I have foretaget et tjek af jeres fjernvarme, kan vi kontaktes på telefon: 97 44 38 36.

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: