Pillefyr - Den miljøvenlige opvarmning af huset

​Vil I gerne udskifte jeres gamle varmekilde i huset ud med en ny? Måske vil I gerne spare penge på varmeregningen, eller måske vil I skifte til en mere miljørigtig opvarmningsform.

Vi kan tage ud til jer og opsætte miljøvenlige biobrændselsanlæg, og vi kan stå for hele processen.

Et bud på et miljøvenligt biobrændselsanlæg, kunne være et pillefyr. Et pillefyr fungerer ved at brugeren hælder piller ned i fyret, hvorefter disse bliver brændt af. Varmen fra denne afbrænding sendes derefter rundt i huset til forbrugeren.

Fordele og ulemper

Et pillefyr har visse miljømæssige fordele, da det er CO2 neutralt. Da opvarmningen kommer fra afbrænding af træpiller, resulterer det ikke i nogen ekstra udledning af CO2.

Ved et skift er der også penge at spare på varmeregningen. Dette komme selvfølgelig an på hvilken varmekilde I allerede har. Derudover egner et pillefyr sig godt til mindre gamle landejendomme.​​

​Med et pillefyr følger der også lidt fysisk arbejde. Dette er godt at have med i sine overvejelser. Pillefyret skal nemlig fyldes med træpiller, og afhængigt af, hvilken tid på året det er, skal dette gøres helt op til et par gange om ugen.

Vi opsætter pillefyr i Vinderup, Holstebro og Struer

Vil I gerne skifte til pillefyr, kan vi komme ud og stå for det hele.

I kan kontakte os på telefon 97 44 38 36 for at bestille os til at komme ud og kigge på det. Vi kan også fortælle jer, om det er den smarte løsning for jer.​​

DØGNVAGT!

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service. 

Vi er aldrig mere end et opkald væk !

Ring på:: 97 44 38 36

​Find inspiration her

​​Adresse:

​Nr. Bjertvej 10

7830 Vinderup

Kontakt:

Telefon: 97 44 38 36

​Email: service@svendsvvs.dk

CVR: 27760643

​Vi er medlem af: